• De toegevoegde waarde van Proteïne Maaltijd Repen aan mijn dieet


  16 July 2018

  Ik tracht al zo een drie jaar af te vallen. Ik ben tot nu toe 12 kilo afgevallen maar uiteindelijk moet er in totaal 30 af. Bijna bij de helft dus, maar nog een lange weg te gaan helaas. Enfin, ik val af met shakes. Ik vervang een enkele maaltijd per dag voor een dieet shake. Dit hielp me dus om al 12 kilo te lozen, maar ik lijk me nu in een impasse te bevinden en wel hier om ik zit al zo een half jaar aan te hikken tegen de volgende kilo’s.

  Het gaat me dus te traag en deze impasse duurt te lang. Er moet verandering komen. Je weet Einstein zei mensen die constant hetzelfde doen en toch ander resultaat verwachten zijn van lotje getikt. Nou ik ben zeker niet van lotje getikt dus er moet wat veranderen.

  Een vriendin van mij raadde aan om in plaats van een cheat meal te houden om de zoveel dagen om die cheat meal te vervangen door maaltijd repen. Dat zijn repen die vrij lekker zijn. Toegegeven het is bepaald geen Mars of Twix, maar ze zijn heel goed te eten. Desondanks, zijn ze uitermate arm aan calorieën. En er zit veel eiwit in wat ook positief is voor een dieet. Ik vond ze hier:
  https://be-slank.nl/product-categorie/eiwit-proteine-repen/. Het kostte niet veel dus even uitproberen kan nooit kwaad toch?

  Nou ik moet zeggen de repen zijn erg lekker. En het lijkt erop al is het nog te vroeg om te zeggen dat deze vervanging aan mijn dieet reeds effect sorteert want afgelopen week ben ik weer een kilo afgevallen! Eindelijk weer eens een vooruitgang, iets dat mij motiveert en waarschijnlijk toe te schrijven is aan de reep. Ik zal later nog een update met jullie delen omtrent lange termijn effecten.

Plaats een Recensie/Opmerking