• De eiwitshakes van Dieet Pro


  22 May 2018

  Als je al jaren kampt met overgewicht, en je hebt al vele afvalpogingen geprobeerd, maar niets werkt, dan kun je ervoor kiezen om te gaan afvallen door middel van eiwitshakes. Maar hoe werken deze shakes, en zijn de resultaten blijvend?

   

  Wat is Dieet Pro?

  Zoals de naam al doet vermoeden, is Dieet Pro een afslankmiddel, en niet zomaar een. Met het de shakes van Dieet Pro val je in een relatief korte periode af, mits je je houdt aan het bijbehorende eetschema. In het eetschema is ruimte voor 4 tussendoortjes en kun je s’avonds gewoon normaal eten.

   

  Wat voor shakes zijn het?

  De shakes zijn eiwitshakes, één portie bevat 79 kcal als je het bereid met water, en 90% hiervan bestaat uit eiwitten. De meeste eiwitten zijn plantaardige eiwitten, ook zijn er aminozuren toegevoegd en nog een aantal extra ingrediënten om af te vallen. De shakes zijn 100% koolhydraten vrij, waardoor er dus geen sprake is van gewichtstoename. De eiwitshakes zijn verkrijgbaar in 7 smaken zoals: aardbei, banaan, chocolade, vanille, kers, kokos en cappuccino.

   

  Resultaten

  Natuurlijk is het resultaat tijdens en na het gebruik van de dieetshakes, verschillend per persoon. De shakes van Dieet Pro helpen je om in korte tijd kilo’s af te vallen, dankzij de eiwitshakes. Maar let er wel op dat je voldoende eet overdag, want doe je dat niet dan verbrand het lichaam alleen spiermassa en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door het eiwitrijke dieet wordt namelijk de vetverbranding gestimuleerd.

   

  Ervaringen

  De ervaringen dieet pro zijn verdeeld, maar nogmaals, de resultaten zijn per persoon verschillend. Maar bekende Nederlander Lisa Lois is maar liefst 30 kilo afgevallen met Dieet Pro in combinatie met een gezonde levensstijl. En ook Jochem Myjer is 13 kilo afgevallen. Reden genoeg om zelf uit te proberen of het ook voor jou werkt.

Plaats een Recensie/Opmerking