• Kurkuma capsules voor een betere gezondheid


  07 February 2017

  Kurkuma capsules zorgen voor een betere gezondheid. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar is het ook echt zo? Wat zijn eigenlijk kurkuma capsules? Waar kunt u deze kopen en wat kunt u ermee? Waar zijn ze goed voor? Op deze vragen krijgt u in dit artikel over kurkuma capsules een antwoord!

  Bent u al overtuigd van de werking van krukuma capsules koop ze dan online! Wilt u nóg meer aan uw gezondheid werken, dan is het misschien een goed idee om te kijken naar een alternatief! In plaats van ziektes te vermijden, kunt u werken aan uw gezondheid met de wonderen van krill olie!

  Kurkuma, het wondermiddel van 2017!

  Als er één voedingsmiddel is dat de titel superfood verdient dan is het wel kurkuma. De gezonde effecten van kurkuma (geelwortel) voor ons lichaam en onze hersenen lijken wel oneindig. Er zijn al meer dan 600 preventieve en therapeutische toepassingen van kurkuma ontdekt en de onderzoeksresultaten blijven maar binnenstromen. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van dit wondermiddel? Bekijk ze hieronder!

  1.       Het werkt kanker remmend

  Er wordt vaak gezegd dat sommige producten de kans op kanker verhogen, maar kurkuma is er één van die zorgt dat de kans hierop wordt verkleind! Kurkuma heeft namelijk een zogenoemde ontstekingsremmende werking, dat wil zeggen dat het ontstekingen tegen gaat. Ontsteking is namelijk ook een essentiële factor bij tumorgroei. Uit laboratoriumonderzoek is gebleken dat kurkuma menselijke kankercellen van borst, prostaat, pancreas, maag, dikke darm en slokdarm kan doden.

  2.       Een natuurlijke pijnstiller

  De ontstekingsremmende eigenschappen van kurkuma maken het ook tot een natuurlijke pijnstiller voor met name chronische pijn zoals bij artritis en reuma. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat kurkuma effectiever is als pijnstiller dan aspirine of andere farmaceutische pijnbestrijders

  3.       Verhoging van de weerstand!

  Ook dit is een puntje dat vaker wordt aangegeven in reclames en op websites en verpakkingen. Echter, is het bewezen dat kurkuma ook echt deze dienst levert! Kurkuma helpt je immuunsysteem om infecties in het lichaam te voorkomen, onder andere doordat het de productie van een bepaald eiwit stimuleert dat onmisbaar is voor het immuunsysteem. Dit eiwit (CAMP) helpt om verschillende bacteriën, virussen en schimmels te bestrijden zelfs als je immuunsysteem er nog niet bekend mee is. 

   

Plaats een Recensie/Opmerking