You are here: Home » News
 • De toegevoegde waarde van Proteïne Maaltijd Repen aan mijn dieet


  16 July 2018

  Ik tracht al zo een drie jaar af te vallen. Ik ben tot nu toe 12 kilo afgevallen maar uiteindelijk moet er in totaal 30 af. Bijna bij de helft dus, maar nog een lange weg te gaan helaas. Enfin, ik val af met shakes. Ik vervang een enkele maaltijd per dag voor een dieet shake. Dit hielp me dus om al 12 kilo te lozen, maar ik lijk me nu in een impasse te bevinden en wel hier om ik zit al zo een half jaar aan te hikken tegen de volgende kilo’s.

  Het gaat me dus te traag en deze impasse duurt te lang. Er moet verandering komen. Je weet Einstein zei mensen die constant hetzelfde doen en toch ander resultaat verwachten zijn van lotje getikt. Nou ik ben zeker niet van lotje getikt dus er moet wat veranderen.

  Een vriendin van mij raadde aan om in plaats van een cheat meal te houden om de zoveel dagen om die cheat meal te vervangen door maaltijd repen. Dat zijn repen die vrij lekker zijn. Toegegeven het is bepaald geen Mars of Twix, maar ze zijn heel goed te eten. Desondanks, zijn ze uitermate arm aan calorieën. En er zit veel eiwit in wat ook positief is voor een dieet. Ik vond ze hier:
  https://be-slank.nl/product-categorie/eiwit-proteine-repen/. Het kostte niet veel dus even uitproberen kan nooit kwaad toch?

  Nou ik moet zeggen de repen zijn erg lekker. En het lijkt erop al is het nog te vroeg om te zeggen dat deze vervanging aan mijn dieet reeds effect sorteert want afgelopen week ben ik weer een kilo afgevallen! Eindelijk weer eens een vooruitgang, iets dat mij motiveert en waarschijnlijk toe te schrijven is aan de reep. Ik zal later nog een update met jullie delen omtrent lange termijn effecten.

 • De eiwitshakes van Dieet Pro


  22 May 2018

  Als je al jaren kampt met overgewicht, en je hebt al vele afvalpogingen geprobeerd, maar niets werkt, dan kun je ervoor kiezen om te gaan afvallen door middel van eiwitshakes. Maar hoe werken deze shakes, en zijn de resultaten blijvend?

   

  Wat is Dieet Pro?

  Zoals de naam al doet vermoeden, is Dieet Pro een afslankmiddel, en niet zomaar een. Met het de shakes van Dieet Pro val je in een relatief korte periode af, mits je je houdt aan het bijbehorende eetschema. In het eetschema is ruimte voor 4 tussendoortjes en kun je s’avonds gewoon normaal eten.

   

  Wat voor shakes zijn het?

  De shakes zijn eiwitshakes, één portie bevat 79 kcal als je het bereid met water, en 90% hiervan bestaat uit eiwitten. De meeste eiwitten zijn plantaardige eiwitten, ook zijn er aminozuren toegevoegd en nog een aantal extra ingrediënten om af te vallen. De shakes zijn 100% koolhydraten vrij, waardoor er dus geen sprake is van gewichtstoename. De eiwitshakes zijn verkrijgbaar in 7 smaken zoals: aardbei, banaan, chocolade, vanille, kers, kokos en cappuccino.

   

  Resultaten

  Natuurlijk is het resultaat tijdens en na het gebruik van de dieetshakes, verschillend per persoon. De shakes van Dieet Pro helpen je om in korte tijd kilo’s af te vallen, dankzij de eiwitshakes. Maar let er wel op dat je voldoende eet overdag, want doe je dat niet dan verbrand het lichaam alleen spiermassa en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door het eiwitrijke dieet wordt namelijk de vetverbranding gestimuleerd.

   

  Ervaringen

  De ervaringen dieet pro zijn verdeeld, maar nogmaals, de resultaten zijn per persoon verschillend. Maar bekende Nederlander Lisa Lois is maar liefst 30 kilo afgevallen met Dieet Pro in combinatie met een gezonde levensstijl. En ook Jochem Myjer is 13 kilo afgevallen. Reden genoeg om zelf uit te proberen of het ook voor jou werkt.

 • Afvallen met het Okinawa dieet?


  22 May 2018

  Eigenlijk is het Okinawa dieet helemaal geen dieet, het is een levensstijl. Als je de regels van de Okinawa’s opvolgt, wordt je ouder op een gezondere manier zonder ziektes en beperkingen. Op Okinawa wonen namelijk de meeste, gezonde 80 plussers.

   

  Wat is Okinawa?

  Okinawa is een Japans eiland, diverse onderzoeken hebben aangetoond dat de mensen op dit eiland het oudst worden. Ze zijn het gezondst, en zijn allemaal goed op gewicht. Door deze gezonde levensstijl is het Okinawa dieet geboren, maar een dieet is het dus niet. Pas je je levensstijl aan zoals de Okinawa’s dat doen? Dan wordt je een stuk ouder, en gezonder. Deze gewoonte zorgt er namelijk voor dat hart- en vaatziekten minder voorkomen, stress afneemt en gebleken is dat een deel van het dieet ervoor zorgt dat bepaalde kankersoorten voorkomen kunnen worden. De mensen op het eiland zijn relaxt, altijd positief, gastvrij en hulpvaardig. Ze doen niet aan intensieve sporten, maar wel aan yoga, tai chi of meditatie, hierdoor is iedereen op het eiland vrolijk. Maar natuurlijk werkt de omgeving waarin zij wonen ook wel positiviteit met zich mee, want wie wil er nou niet iedere dag wakker worden op een eiland waar altijd de zon schijnt, in de prachtige natuur.

   

  Hoe werkt het Okinawa dieet?

  Het Okinawa dieet werkt niet zoals een gewoon dieet. Want afvallen is niet het hoofddoel. Dankzij het dieet wordt je vitaler en energieker, waardoor je uiteindelijk wel afvalt. Een van de richtlijnen van het dieet is dat zij eten volgens het 80-100 principe, van alles wat ze opscheppen op hun bord eten ze maar 1/8e op. Ze eten vaker per dag kleine porties. Daarbij eten ze drie calciumrijke producten per dag zoals zuivel, tien volkoren granen zoals graanproducten, zaden, bonen en erwten. Dagelijks eten ze twee keer omega-3 rijke voedingsmiddelen zoals vette vis en plantaardige olie. Ze eten ook tien groenten en vruchten per dag, dit is weer goed voor de antioxidanten. Daarnaast drinken de Okinawa’s ook nog eens heel veel water en thee, tot wel twaalf glazen per dag. Wat er minder wordt gegeten op het eiland is vlees, ook omdat dit beperkt aanwezig is op het eiland. Afgeraden wordt het gebruik van alcohol, behalve rode wijn want hier zitten plantaardige stoffen in die goed zijn.

 • Verantwoord afvallen: belangrijke tips


  09 May 2018
  Afvallen is in principe niet heel moeilijk. Het moeilijkste eraan is dat je het moet doen. Binnen een maand 10 of 20 kilo afvallen is niet heel moeilijk, maar ook totaal niet verantwoord. Dit is slecht voor je en bovendien eet je het er zo weer aan. Daarom wat belangrijke tips om verantwoord af te vallen.

  Beweeg voldoende


  Er zijn talloze diëten op het internet die je vertellen dat je niet hoeft te sporten om af te vallen en dit is ook zeker waar. Het belangrijkste bij het afvallen is je voeding. Dit betekent echter niet dat je helemaal niet moet sporten. Sporten kan namelijk specifiek vetverbranding stimuleren en is goed voor heel veel processen in je lichaam. Daarnaast verbrandt je met sporten natuurlijk calorieën, wat je helpt bij afvallen. Wil je afvallen om er beter uit te zien? Dan is fitness misschien iets wat je wil proberen.

  Eet meer onbewerkte en natuurlijke voeding


  Probeer in je dieet zoveel mogelijk natuurlijke producten te verwerken. Bewerkte producten zitten namelijk vol met middelen die je alles behalve helpen bij het afvallen. Deze ‘rommel’ zit erin om het product bijvoorbeeld langer houdbaar te maken of er beter uit te laten zien. Ook zogenaamde light producten zijn vaak slecht voor je, deze zitten vol met vervangers van de slechte stoffen die vaak net zo slecht zijn. Eet dus groente en fruit i.p.v. koekjes en repen.

  Houdt je progressie bij


  Koop een weegschaal! Deze tip is niet alleen belangrijk om te zien of je wel daadwerkelijk afvalt, het werkt ook ontzettend motiverend. Zorg dat je op een vast moment op de dag weegt, er zit namelijk verschil in hoe zwaar je bent afhankelijk van welk moment op de dag je jezelf weegt. Je kan ook een elektrische weegschaal gebruiken met een vetpercentage meter erin. Deze zijn vaak niet nauwkeurig, maar hierop kan je wel zien dat het minder wordt.

  Drink voldoende water


  Iedereen weet waarschijnlijk wel dat het goed is om veel water te drinken. Toch drinkt de gemiddelde Nederlander vaak te weinig. Het drinken van voldoende water stimuleert de vetverbranding en geeft je een voller gevoel. Zorg dat je elke dag minimaal 2 liter drinkt. Ben je wat groter, drink dan wat meer. Ben je het water zat? Dan kan je ook groene thee drinken. Dit bestaat ook grotendeels uit water en stimuleert de vetverbranding ook enorm.